پروژه کار آفرینی تأسیس و راه اندازی مهد کودک وآمادگی

دسته بندی | علوم تربیتی |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 232 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 160 |


نمونه پروژه کار آفرینی تأسیس وراه اندازی مهدکودک وآمادگی در 160 صفحه با فرمت ورد word
مقدمه
کودکان سرمایه های ارزشمند وسازنده آینده جامعه هستند. آموزش و پرورش در دوره کودکی که زمان شکل گیری شخصیت و ایجاد عادات مختلف و پیشگیری از بروز مشکلات است. آینده فرد و جامعه را بنایی نهد و مسیر حرکت مملکت را مشخص می سازد. توجه به مسائل و مشکلات کودکان باعث پیشرفت و ترقی جامعه می شود و غفلت در رفع مشکلات آنان، خسارات جبران ناپذیری به بار می آورد. از این رو، سرمایه گذاری و برنامه ریزی در آموزش و پرورش ابتدایی، از حساسترین و مهمترین وظایف دست اندر کاران و مسئولان جامعه است و باید از اولویت ویژه ای برخوردار باشد. هدف ما در اینجا آشنا ساختن خواننده با خصوصیات، شیوه های شناخت، برقراری ارتباط صحیح، نحوه کارکردن و درنهایت رفع مشکلات کودکان است. برای نیل به این هدف ابتدا تعاریف، اهداف، تاریخچه، ضرورت و اصول راهنمایی و مشاوره کودک مورد بررسی قرار گرفته، سپس مطالبی درباره خصوصیات دوره کودکی ارائه شده است تا دست اندرکاران آموزش و پرورش و مشاوره کودک بتوانند رفتارهای عادی کودکان را از رفتارهای غیر عادی تشخیص دهند.
نقش مهدکودک درشکل گیری شخصیت کودکان
برای تحلبل نقش مهدکودک دررشد اجتماعی وذهنی کودکان باید چندمطلب رامدنظر داشته باشیم دوسال اول زندگی کودک دوران کسب اعتماد درمقابل بی اعتمادی است یعنی کودک درطی دوسال اول زندگی دوران اعتماددرمقابل بی اعتمادی است کودک باتوجه به محیط خانواده ومحبتی که ازاطرافیان وبالاخص مادرمی بیند یادمی گیرد که به دنیا وبه دیگران اعتمادکند یانه ویابه عبارتی خانواده رامحیطی امنی برای خودبداندیاخیر؟ پس کودک درطی این سنین احتیاج به مراقبی دارد که درصددرفع نیازهای طبیعی اوباشد . موضوع دیگر اضطراب جدایی است که درتمام کودکان بین 67 ماهگی شروع شده اوج آن در1518 ماهگی است واگرباین اضطراب درست برخوردشود در2 سالگی روبه کاهش می گذارد منظوراز اضطراب جدایی این است که کودک درطی این سنین دوست دارد پیش والدیه وبالاخص مادرخودبماند واگر مادر برای مدتی اوراترک کندیاحتی طردکند این اشطراب درکودک شدید می شود .
آشنایی کودک باکودکستان
کودک از3 سالگی آماده ورود به مهدکودک می شود امادراین بین نگرانی والدین ووابستگی کودک مشکلاتی پدید می آورند . به عبارتی ازیک طرف والدین هنوز مطمئن نیستند کودکشان آمادگی لازم رادارد وازطرفی دیگر کودک هنوز خودراوابسته حس می کند وممکن است نخواهدازخانواده جداشود البته این امر برای همه بچه ها یکسان نیست وبعضی به راحتی محیط مهدرامی پذیرند وبه آن دلبستگی پیدامی کنند .اما درمورد کودکان وابسته کارشناسان توصیه می کنند والدین برای حل این مشکل باید قاطعیت داشته باشند اول فکر کنند چه چیزی به صلاح فرزندشان است بعدتصمیم بکیرند ودراین مورد نباید والدین احساساتی شوند باید بتوانند گریه های کودک خود راموقع ورود به مهد تحمل کنند مانند زمانی که گریه های کودک راموقع واکسن زدن تماشا کنند .چراکه به گفته محققین واقعاً مهدکودک مانند واکسن عمل می کند ومی تواند فرزند مارازآسیب های بسیاری واکسینه کند درمورد بچه های وابسته برخی ازکارشناسان معتقدند بهتراست ورودآنهارابه مهدکودک جلوتربیندازیم تابستان زمان مناسبی است چراکه کلاس پیش دبستانی تعطیل است ومهدکودک خلوت تراست ومربیها می توانند برای هرکودک زمان بیشتری راصرف کنند تاکم کم به محیط آنجا خوبگیرد ازطرفی بچه ها می توانند ازبرنامه های تفریحی لذت بیشتری ببرند.
- ۹۴/۰۹/۱۱
- ۵۴ نمایش