فایل مایل | فایل های درخواستی تو

این تارنما محلی برای گردآوری فایل های درخواستی شماست. لطفا ما را در گردآوری و مدیریت محتوای سایت راهنمایی نمایید!

فایل مایل | فایل های درخواستی تو

این تارنما محلی برای گردآوری فایل های درخواستی شماست. لطفا ما را در گردآوری و مدیریت محتوای سایت راهنمایی نمایید!

فایل مایل | فایل های درخواستی تو

این تارنما محلی برای گردآوری فایل های درخواستی شماست.
لطفا ما را در گردآوری و مدیریت محتوای سایت راهنمایی نمایید!
در صورت آنلاین بودن پشتیبان ها میتوانید از بخش "پشتیبانی آنلاین" با ما در تماس باشید.
با تشکر از بازدید شما عزیزان
مدیران وبلاگ فایل مایل

طبقه بندی موضوعی
بایگانی


کانال تلگرام ما،حتما متصل شوید

پایان نامه نظام نامه کیفیت انواع نوشیدنی میوه ای بدون گاز ، میوه ای ، نکتار میوه ، آبمیوه و شربت در شرکت هنر پخت هانا در 53 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
دسته بندی مهندسی صنایع
بازدید ها 0
فرمت فایل pptx
حجم فایل 61 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53
پایان نامه نظامنامه کیفیت انواع نوشیدنی میوه ای بدون گاز ، میوه ای ، نکتار میوه ، آبمیوه و شربت

فروشنده فایل

کد کاربری 23
کاربر

پایان نامه نظام نامه کیفیت انواع نوشیدنی میوه ای بدون گاز ، میوه ای ، نکتار میوه ، آبمیوه و شربت  در شرکت هنر پخت هانا در 53 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

بخش اول : کلیات

  1. مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی
  2. خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی
  3. اصطلاحات و تعریفات

بخش دوم : سازمان واحد تولیدی

2-1- سازماندهی واحد تولیدی و بخش های آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی

2-2- سازماندهی امور کیفیت واجد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت

2-3- شرح وظایف ، مسئولیت ها و اختیارات مسئولان کارکنان دخیل و موثر بر کیفیت

بخش سوم : مستندات نظام کیفیت

3-1- ساختار مستندات نظام کیفیت

3-2- نحوه تهیه ، بررسی ، تأیید و تصویب ، تجدیدنظر و توضیح مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها

3-3- حفظ و نگهداری سوابق

بخش چهارم : کنترل فرایند های تولیدی و عملیاتی

4-1- نمودار فرایند ها

4-2- تدارکات و انبارش مواد اولیه

4-3- فرآوری مواد اولیه جهت نوشیدنی میوه ای بدون گاز و شربت میوه ای

4-4- بسته بندی محصول نهایی

5-4- انبارش ، حمل و تحویل محصول

بخش پنجم : بازرسی و آزمایش مواد ، قطعات و محصولات

5-1- بازرسی و آزمایش مواد اولیه

5-2- بازرسی و آزمایش حین فرآیند

5-3- بازرسی و آزمایش محصول نهایی

بخش ششم : شناسایی ، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد ، قطعات و محصولات

6-1- روش اجرایی شناسایی ، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایشات محصولات

6-2- دستورالعمل کاری شناسایی ، ردیابی ، وضعیت بازرسی و آزمایشات محصولات

بخش هفتم : امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی ، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی و کالیبراسیون)

7-1- امکانات آزمایشگاهی

7-2- کنترل تجهیزات و بازرسی

7-3- آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی و کالیبراسیون)

بخش هشتم : کنترل و تعیین تکلیف مواد ، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان

8-1- کنترل و تعیین تکلیف مواد و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه

بخش نهم : آموزش کارکنان

9-1- آموزش کارکنان

بخش دهم : کاربرد فنون آماری

10-1- فنون آماری

ضمائم و پیوست ها

  • مهدی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی