گزارش کارآموزی پروش ماهی قزل آلا

دسته بندی | مهندسی صنایع |
بازدید ها | 1 |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 37 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 57 |


گزارش کارآموزی پروش ماهی قزل آلا در 57 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فهرست
عنوان صفحه
- مقدمه
- کلیات
- پرورش ماهی قزل آلا
- روش های پرورش ماهی قزل آلا
- عوامل مؤثر در رشد ماهی قزل آلا
1-3- عوامل محیطی مؤثر در رشد ماهی قزل آلا
2-3- عوامل تغذیه ای مؤثر در رشد ماهی قزلآلا
3-3- عوامل داخلی مؤثر در رشد ماهی قزل آلا
5-روش تخمین تودة زندة ماهی در استخر
- تعیین شاخص رشد (ضریب رشد)
- میزان رشد مناسب ماهی قزل آلا در هر مرحله از پرورش
- تعداد دفعات غذادهی و زمان غذادهی
- تعیین ضریب تبدیل غذایی
- روش محاسبه مقدار غذای مورد نیاز ماهی در مراحل مختلف پرورش
- تجزیه غذا برای بچه ماهی ، پیش پرواری و پرواری قزل آلا
1-10- غذا آغازی
2-10- غذا رشد
3-10- غذا پرواری
- تناسب بین اندازه غذا و اندازه (سایز) ماهی
1-11-غذای خشک
2-11- غذای تر
3-11- غذای مرطوب
- استفاده از غذای تر و مرطوب در کنار غذای کنسانتره
- نکات ضروری و قابل توجه در رابطه با غذادهی و تغذیه قزل آلا
منابع
مقدمه :
با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش میباشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمیشود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد .
یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است میتوان اقدام به پرورش ماهیان سردابی از جمله ماهی قزل آلا نمود . این ماهی که گوشت آن طعم بسیار مطلوبی دارد میتواند به خوبی یکی از منابع پروتئین حیوانی جمعیت کشور ما ( به خصوص در مناطق روستایی ) باشد .
با توجه به دوره به نسبت طولانی پرورش ماهی قزل الا که در اکثرر مناطق کشور حدود 9 تا 10 ماه میباشد باید از طولانی بودن این دوره بیشترین برسانیم . استفاده 1 برای ایجاد شرایط مناسب جهت رشد ماهی ببریم تا وزن آنها را به ، بالاترین ، حدممکن ، برسانیم .
- ۹۴/۱۰/۰۸
- ۳۰ نمایش