فایل مایل | فایل های درخواستی تو

این تارنما محلی برای گردآوری فایل های درخواستی شماست. لطفا ما را در گردآوری و مدیریت محتوای سایت راهنمایی نمایید!

فایل مایل | فایل های درخواستی تو

این تارنما محلی برای گردآوری فایل های درخواستی شماست. لطفا ما را در گردآوری و مدیریت محتوای سایت راهنمایی نمایید!

فایل مایل | فایل های درخواستی تو

این تارنما محلی برای گردآوری فایل های درخواستی شماست.
لطفا ما را در گردآوری و مدیریت محتوای سایت راهنمایی نمایید!
در صورت آنلاین بودن پشتیبان ها میتوانید از بخش "پشتیبانی آنلاین" با ما در تماس باشید.
با تشکر از بازدید شما عزیزان
مدیران وبلاگ فایل مایل

طبقه بندی موضوعی
بایگانی


کانال تلگرام ما،حتما متصل شوید

مبانی نظری و پیشینه تحقیق هویت سازمانی ( فصل دوم پایان نامه ) در 38 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
دسته بندی پیشینه متغیر های روانشناسی
بازدید ها 3
فرمت فایل doc
حجم فایل 39 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 38
مبانی نظری و پیشینه تحقیق هویت سازمانی ( فصل دوم پایان نامه )

فروشنده فایل

کد کاربری 4084
کاربر

مبانی نظری و پیشینه تحقیق هویت سازمانی ( فصل دوم پایان نامه ) در 38 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه ی پژوهش)

همرا با منبع نویسی درون متنی فارسی و انگلیسی کامل به شیوه APA  جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری در مورد متغیر و همچنین پیشینه در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب برای فصل دو پایان نامه

منبع :                          دارد (به شیوه APA)

نوع فایل:                      WORD و قابل ویرایش

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

تعریف و مفهوم هویت سازمانی

فسنفلد[1] (2011) می­گوید هویت سازمانی عبارت است از تعریفی که توسط اعضای سازمان، نسبت به آن سازمان، مطرح می­شود، به گونه­ای که در آن سازمان را از سازمان­های دیگر متمایز می­سازد (ساغروانی و دعائی، 1391، ص 146). ون­دیک و رولف (2008) هویت سازمانی را به عنوان یک رابطه شناختی در نظر می­گیرند و از نظر آن­ها زمانی این رابطه ایجاد می­شود که فرد در مفهوم فرد ویژگی­ها و خصوصیات مشابه با افراد موجود در سازمان داشته باشد هویت سازمانی مفهومی است که برای توصیف رابطه فرد با سازمان بکار می­رود. به نظر وی[2] (2007) فرض اساسی این است که هر موجودیتی دارای یک هدف است که آن موجودیت را تعریف نموده و واقعیت آن را نمایان می­سازد، بنابراین هویت سازمانی می­تواند به عنوان عنصری که مختصات اصلی یک سازمان را بازگو می­نماید، تعریف شود (رحیم­نیا و نیکخواه­فرخانی، 1390).

از دیدگاه پوسا (2006) هویت سازمانی شامل آن دسته از ویژگی­هایی است که اعضای سازمان به عنوان ویژگی اصلی سازمان احساس می­کنند، ویژگی­هایی که سازمان را به­طور منحصر به فرد توصیف می‌نمایند و در طول زمان از ثبات نسلی برخوردارند. به عبارتی وقتی به گذشته، حال و آینده سازمان می‌نگریم، آن دسته از ویژگی­های سازمان که محوری­ترین، پایدارترین و متمایزترین ویژگی­ها به شمار می‌آیند، هویت سازمان را تشکیل می­دهند. همچنین هویت سازمانی عبارت از تلاش برای پاسخ­دادن به این پرسش است که ما به عنوان سازمان که هستیم؟. در تعریفی دیگر، فولر و همکاران[3] (2006) هویت را به منزله یک سازه شناختی- ادراکی و ایجاد­کننده بستری برای شکل­دهی و تفسیر ایده­ها و احساسات کارکنان نسبت به سامان تعریف کرده­اند و این احساس هویت متاثر از جنبه­های محوری، بادوام و متمایز سازمان دانسته شده است. اعضای یک سازمان هنگامی که ویژگی­های مشخصه سازمان را به منزله ویژگی­های تعریف شده خود می‌پذیرند، از نظر روانی به آن سازمان منتسب می­گردند.

به نظر اپیتروپکی و مارتین[4] (2005) هویت را می­توان در طیفی از هویت شخصی تا هویت اجتماعی در نظر گرفت و هویت سازمانی می­تواند به عنوان مشکل خاصی از هویت اجتماعی مفهوم­سازی شود، و در این زمینه هریس و کامرون[5] (2005) به نقل از مائل و همکاران[6] بیان می­کنند که هویت سازمانی براساس درونی­کردن ویژگی­ها، اهداف و موفقیت­های سازمانی توسط کارکنان مشخص می­گردد، به نحوی که فرد نسبت به سازمان احساس یگانگی و تعلق می­کند و به میزان پذیرش کارکنان از اهداف، ارزش­ها و مقصد سازمانی اشاره می­کند (فاستر و هایت[7]، 2007). به زعم راواسی و ون رکام[8] (2003) هویت سازمانی را می‌توان " آن گونه که افراد درون سازمان، خود را به عنوان اعضای یک گروه، سازمان یا اجتماع شناسایی و طبقه بندی می کنند" تعریف کرد  (محمدزاده و همکاران، 1392).

از دیدگاه فورمن و وتن[9] (2002) هویت، اساساً در برگیرنده یک رشته باورها یا معانی است که به سئوال " من چه کسی هستم" یا در مورد سازمان، " ما چه کسانی هستیم" پاسخ می­دهد. به زعم فولر و همکاران[10] (2006) این عامل، زمانی اتفاق می­افتد که فرد از خویشتن به عضویتش در سازمان متصل گردد. هم­چنین کان و نلسون[11] (2002) هویت سازمانی به حدی اشاره می­کند که

 


[1] - Fehsnfeld

[2] - wei

[3] - fuler  et al

[4] - Epitropaki & Martin

[5] - Harris & comeron

[6] - Mael et al

[7] - Foster & Hyatt

[8]- Ravasi & vanRekom

[9] - Foreman & whetten

[10] - Fuller et  al

[11] - kuhn & nelson

 

  • مهدی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی